<div dir="ltr"><br><br><div class="gmail_quote"><div dir="ltr">On Wed, 12 Dec 2018 at 23:14, Guillermo Polito <<a href="mailto:guillermopolito@gmail.com">guillermopolito@gmail.com</a>> wrote:<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex"><div dir="ltr"><br><br><div class="gmail_quote"><div dir="ltr">On Sun, Dec 9, 2018 at 2:26 AM Ben Coman <<a href="mailto:btc@openinworld.com" target="_blank">btc@openinworld.com</a>> wrote:<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex"><div dir="ltr">Just reporting a strange occurrence in case anyone sees the same.<div><br></div><div>I was using PharoLauncher fine, then it wasn't. </div><div>When trying to launch an image it started reporting with "ProcessWrapper newProcess failed..."</div></div></blockquote><div><br></div><div>Has your Pharo launcher been open for many time/hours/days?</div></div></div></blockquote><div><br></div><div>Yes, many days. Including across laptop going to sleep morning and evening travelling between home and office.<br>I like it not-quitting on launch.</div><div><br></div><div>cheers -ben</div><div><br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex"><div dir="ltr"><div dir="ltr" class="gmail-m_-4320844138192766674gmail_signature"><div dir="ltr"><div></div></div></div></div>
</blockquote></div></div>