[Pharo-dev] inria ci problem - content encoding error when clicking 'new job' in JobTemplate page

Paul DeBruicker pdebruic at gmail.com
Thu Oct 31 13:00:46 EDT 2013


Hi Camillo,

That fixed it.  Thanks

Paul


Camillo Bruni-3 wrote
> probably :), I put you on admin, could you try again?
> 
> On 2013-10-29, at 15:29, Paul DeBruicker <

> pdebruic@

> > wrote:
> 
>> Is this error happening because my user is neither an Admin nor a Slave
>> Admin
>> and therefore I cannot create jobs?
>> 
>> 
>> Thanks
>> 
>> Paul
>> 
>> 
>> Paul DeBruicker wrote
>>> Hi - 
>>> 
>>> 
>>> After logging in, when I visit this page:
>>> 
>>> https://ci.inria.fr/pharo-contribution/view/all/newJob
>>> 
>>> I get a 'content encoding error'  and nothing is displayed in the
>>> browser. 
>>> 
>>> 
>>> Is there another way to create a job?
>>> 
>>> 
>>> Thanks
>>> 
>>> Paul
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> --
>> View this message in context:
>> http://forum.world.st/inria-ci-problem-content-encoding-error-when-clicking-new-job-in-JobTemplate-page-tp4717649p4717807.html
>> Sent from the Pharo Smalltalk Developers mailing list archive at
>> Nabble.com.
>> 
> 
> 
> 
> signature.asc (457 bytes)
> <http://forum.world.st/attachment/4718140/0/signature.asc>





--
View this message in context: http://forum.world.st/inria-ci-problem-content-encoding-error-when-clicking-new-job-in-JobTemplate-page-tp4717649p4718164.html
Sent from the Pharo Smalltalk Developers mailing list archive at Nabble.com.




More information about the Pharo-dev mailing list