[Pharo-project] Re Please test Pharo 1.3!

Marcus Denker marcus.denker at inria.fr
Tue Jun 28 15:27:54 EDT 2011


On Jun 28, 2011, at 9:20 PM, Brian Tabone wrote:

> Sven,
> 
>    I have now tried ZnUserAgentTests>>#testDelete by itself and it ran and succeeded, I then ran all ZnUserAgentTests and it passed. I then ran all (and only) Zn* tests and 151 ran and 151 passed. 
> I then ran all tests except Zn* and it ran much further up until the VM crashed. crash snapshots and the small dmp file attached.
> 
The VM seems to be very old... we need to do these tests with the current code base...

> -Brian
> 
> From: Sven Van Caekenberghe <sven at beta9.be>
> To: Pharo-project at lists.gforge.inria.fr
> Sent: Tuesday, June 28, 2011 1:48 PM
> Subject: Re: [Pharo-project] Re Please test Pharo 1.3!
> 
> 
> On 28 Jun 2011, at 19:54, Marcus Denker wrote:
> 
> > 
> > On Jun 28, 2011, at 7:50 PM, Sven Van Caekenberghe wrote:
> > 
> >> 
> >> On 28 Jun 2011, at 18:35, Brian Tabone wrote:
> >> 
> >>> I ran the full test suite on Pharo 1.3 (one click image) on Win 7 64, and it appears that the image hangs up on a socket read. Below is some information from the F2 console window, I dumped stacks, processes, primitives, and socket info. The image does not respond to alt - . (no user interrupt window ever displays). Attached is a screenshot of the image where it hangs. The VM reports its version as:
> >>> 
> >>> Teleplace VM 1.0.15 (release) from Oct 4, 2010
> >>> Compiler: gcc 3.4.4 (cygming special, gdc 0.12, using dmd 0.125)
> >>> 
> >>> Sorry if this is a duplicate or known issue, just figured I should be on the safe side and report it.
> >> 
> >> It seems that ZnUserAgentTests>>#testDelete fails for you.
> >> 
> >> It works for me and for the regular integration/build servers, does the windows slave pass this test ?
> >> 
> > The windows slave does not yet run tests.. we will add that ASAP now that it is up and running.
> 
> OK, Marcus, I don't want to push, you'll let us know when it is ready.
> 
> Brian,
> 
> Does the ZnUserAgentTests>>#testDelete succeed when you run it in isolation ?
> 
> Does the whole test suite always fail at the same test ?
> 
> Sven
> 
> 
> 
> 
> 
> <Pharo 1.3 test without Zn.JPG><Pharo 1.3 VM crash.JPG><crash.dmp>

--
Marcus Denker  -- http://www.marcusdenker.de
INRIA Lille -- Nord Europe. Team RMoD.





More information about the Pharo-dev mailing list