[Pharo-users] Why DirectoryIsNotEmpty on FileReference>>deleteAll ?

Alistair Grant akgrant0710 at gmail.com
Thu Feb 7 03:23:19 EST 2019


On Thu, 7 Feb 2019 at 09:08, Albrecht Baur <baur.albrecht at googlemail.com> wrote:
>
> Hi Alistair,
>
> I have tested it and works with the latest VM.

Great, thanks for the confirmation.

Cheers,
Alistair



> thanks,
>
> Albrecht
>
> On 07.02.19 07:56, Alistair Grant wrote:
> > Hi Albrecht,
> >
> > On Wed, 6 Feb 2019 at 19:51, Albrecht Baur via Pharo-users
> > <pharo-users at lists.pharo.org> wrote:
> >> thank you! That is good news.
> >>
> >> best,
> >>
> >> Albrecht
> > Would you please download the latest VM and confirm that it resolves the issue:
> >
> > curl get.pharo.org/64/vmLatest80 | bash
> >
> > The Pharo 8 VM works with Pharo 7 images.
> >
> > Thanks,
> > Alistair
> >
> >
> >> On 06.02.19 09:34, Alistair Grant wrote:
> >>> Hi Albrecht,
> >>>
> >>> On Tue, 5 Feb 2019 at 15:26, Albrecht Baur <baur.albrecht at googlemail.com> wrote:
> >>>> Hi Alistair,
> >>>>
> >>>> here the system report output:
> >>>>
> >>>> ...
> >>> Thanks for the info.  Please see:
> >>>
> >>> Issue: https://github.com/OpenSmalltalk/opensmalltalk-vm/issues/368
> >>> PR: https://github.com/OpenSmalltalk/opensmalltalk-vm/pull/371
> >>>
> >>> Assuming the CI build passes, I'll wait a day or so to give the VM
> >>> guys a chance to review the changes and comment before merging.
> >>>
> >>> Cheers,
> >>> Alistair
> >>>



More information about the Pharo-users mailing list