[Pharo-users] Problem to open Pharo 50 on Windows

Franck Warlouzet franck.warlouzet at hotmail.fr
Sun Jan 31 12:55:52 EST 2016


I tried to help Justine a bit, but I have the same OS, the same VM, the same image, the same sources and it works for me but not for her, I just don't get why. It was working with the pre-spur VM + pharo 5 with the same configuration for both her and I, now it is not working anymore. I miss something probably obvious too,

Franck

> From: alexandre.bergel at me.com
> Date: Sun, 31 Jan 2016 08:00:36 -0800
> To: pharo-users at lists.pharo.org
> Subject: Re: [Pharo-users] Problem to open Pharo 50 on Windows
> CC: akevalion at gmail.com
> 
> Milton also cannot open a Pharo 5 image with Spur. There is nothing obvious we missed.
> 
> Alexandre
> 
> 
> > On Jan 30, 2016, at 12:14 AM, Stephan Eggermont <stephan at stack.nl> wrote:
> > 
> > On 28-01-16 15:45, Justine STIENNE wrote:
> >> I always have the same problem. When I want to open the image, Pharo is
> >> loading but it never becomes opened.
> > 
> > Did you manage to get it to work?
> > 
> > The new spur vm cannot open old images, and the old vm cannot open the new images. Though you could change the image format from old to new, it normally is a better idea to just load your code into a fresh image. Another thing is that you also need the sources file.
> > 
> > Stephan
> > 
> > 
> 
> -- 
> _,.;:~^~:;._,.;:~^~:;._,.;:~^~:;._,.;:~^~:;._,.;:
> Alexandre Bergel  http://www.bergel.eu
> ^~:;._,.;:~^~:;._,.;:~^~:;._,.;:~^~:;._,.;:~^~:;.
> 
> 
> 
> 
 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pharo.org/pipermail/pharo-users_lists.pharo.org/attachments/20160131/420f0b13/attachment.html>


More information about the Pharo-users mailing list