[Pharo-users] OSProcess seems to fail on my macos

Dimitris Chloupis kilon.alios at gmail.com
Sat Oct 31 15:51:49 EDT 2015


yes , git runs fine from command line. And yes I accepted the license. I
use filetree and git from command line to work with that repo now without
any issues.

On Sat, Oct 31, 2015 at 7:14 PM Johan Fabry <jfabry at dcc.uchile.cl> wrote:

> Hi,
>
> Did you try running the Xcode command line tools in a terminal? Sometimes
> when you do an upgrade you need to accept the license that pops up when you
> run these tools, and that causes this kind of issues. It happened to me a
> long time ago.
>
> On Oct 30, 2015, at 18:14, Dimitris Chloupis <kilon.alios at gmail.com>
> wrote:
>
> I have several issues using gitfiletree, which in turn has issues with
> metacello trying to fetch git info about my git branch locally which I
> tracked back to OSProcess not executing on my macos.
>
> This started to happen as soon as I updated to latest XCODE and installed
> its latest command tools, anyone else with same issue ? I tried several
> OSProcess commands but they all return empty strings even though they
> complete with no errors.
>
> An expert help would be of great assistance, thanks ! I have reverted back
> to using filetree and doing my git commits manually via command line.
>
>
>
>
> ---> Save our in-boxes! http://emailcharter.org <---
>
> Johan Fabry   -   http://pleiad.cl/~jfabry
> PLEIAD and RyCh labs  -  Computer Science Department (DCC)  -  University
> of Chile
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pharo.org/pipermail/pharo-users_lists.pharo.org/attachments/20151031/0a1b935b/attachment.html>


More information about the Pharo-users mailing list