[Pharo-users] Problem with Spec icon

stepharo stepharo at free.fr
Sun Dec 14 15:28:10 EST 2014


I'm trying to understand, could you see if you can reproduce the problem 
with just the LongMessageDialog?


Le 14/12/14 20:26, Tommaso Dal Sasso a écrit :
> I have a weird behavior building an interface with Spec.
>
> I have a window built with Spec, and I want to add a button that shows 
> a dialog with some text.
> To display the dialog I use the following line:
>
> UIManager default longMessage: 'a text message' title: 'some title'.
>
> And I hooked this code to a widget through the #action: method.
> The problem is: If I use a ButtonModel, the code behaves correctly 
> showing the dialog.
> If I use an instance of the class ImageModel to display an icon, the 
> dialog is displayed but the interface "hangs", in the sense that the 
> "ok" button won't close the dialog and every click would spawn a new 
> dialog.
>
> I would like to use an icon because it integrates better with the 
> interface.
> Do you know if it is a bug or if I am doing something wrong?
>
> Thanks,
> Tommaso
>
>
> P.s.: Steps to reproduce
>
> If you need a working example you can inspect the code on the bleeding 
> edge version of ShoreLine Reporter by following these instructions:
> 1. download a recent Pharo 4 image;
> 2. open a workspace and run: ConfigurationOfShoreLineReporter 
> loadBleedingEdge
> 3. trigger an exception (for example by running 3/0 in a workspace).
> 4. click 'Report'
> 5. click the '?' button on the right side of the window.
>
>
>





More information about the Pharo-users mailing list