[Pharo-dev] Building the VM on Windows - weird git message

phil at highoctane.be phil at highoctane.be
Mon Nov 18 17:23:01 EST 2013


I am trying to get the VM to build on Windows 8, following the procedure
outlined on https://github.com/pharo-project/pharo-vm

When doing a git clone, I do get the following:


Philippe at gravitation7 ~
$ git clone --depth=1 https://github.com/pharo-project/pharo-vm.git
Cloning into 'pharo-vm'...
remote: Counting objects: 17493, done.
remote: Compressing objects: 100% (12363/12363), done.
remote: Total 17493 (delta 4271), reused 17137 (delta 4143)
Receiving objects: 100% (17493/17493), 19.28 MiB | 1.88 MiB/s, done.
Resolving deltas: 100% (4271/4271), done.
Checking connectivity... done
*error: unable to create file
mc/VMMaker-oscog.package/GeniePlugin.class/instance*
*/primSameClassAbsoluteStrokeDistanceMyPoints.otherPoints.myVectors.otherVectors.*
*mySquaredLengths.otherSquaredLengths.myAngles.otherAngles.maxSizeAndReferenceFla*
*g.rowBase.rowInsertRemove.rowInsertRemoveCount..st (Filename too long)*
Checking out files: 100% (17525/17525), done.
fatal: unable to checkout working tree
warning: Clone succeeded, but checkout failed.
You can inspect what was checked out with 'git status'
and retry the checkout with 'git checkout -f HEAD'

Pretty weird error I'd say.

Anyone knowing what this is related to?

Phil
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pharo.org/pipermail/pharo-dev_lists.pharo.org/attachments/20131118/4ade3d3a/attachment-0002.html>


More information about the Pharo-dev mailing list