[Pharo-project] Fwd: [Metacello] Re: problem with metacello in 1.2

Stéphane Ducasse stephane.ducasse at inria.fr
Sat Oct 23 15:32:31 EDT 2010



Begin forwarded message:

> From: pharo-project-owner at lists.gforge.inria.fr
> Date: October 23, 2010 9:31:33 PM GMT+02:00
> To: stephane.ducasse at gmail.com
> Subject: Re: [Metacello] Re: [Pharo-project] problem with metacello in 1.2
> 
> You are not allowed to post to this mailing list, and your message has
> been automatically rejected.  If you think that your messages are
> being rejected in error, contact the mailing list owner at
> pharo-project-owner at lists.gforge.inria.fr.
> 
> 
> From: stephane ducasse <stephane.ducasse at gmail.com>
> Date: October 23, 2010 9:31:23 PM GMT+02:00
> To: metacello at googlegroups.com
> Cc: Pharo-project at lists.gforge.inria.fr
> Subject: Re: [Metacello] Re: [Pharo-project] problem with metacello in 1.2
> 
> 
> yes we spent some time trying to find what would be the problem
> but we could not identify one version (image, vm) on which we got constantly the problem accross variation.
> 
> Stef
> On Oct 23, 2010, at 8:09 PM, Tudor Girba wrote:
> 
>> Several people had the same problem today: Fabrizio and Jorge in Bern, and Jannik in Lille. And they had it with different versions of Pharo 1.2.
>> 
>> Cheers,
>> Doru
>> 
>> 
>> On 23 Oct 2010, at 19:05, Mariano Martinez Peck wrote:
>> 
>>> 
>>> 
>>> On Sat, Oct 23, 2010 at 7:05 PM, Mariano Martinez Peck <marianopeck at gmail.com> wrote:
>>> Wierd...now I have the same problem :(
>>> 
>>> 
>>> On Sat, Oct 23, 2010 at 6:06 PM, Mariano Martinez Peck <marianopeck at gmail.com> wrote:
>>> I think you were having a problem with the internet connection. Here it is fine. 
>>> Try again ;)
>>> 
>>> 2010/10/23 Fabrizio Perin <fabrizio.perin at gmail.com>
>>> Hi all,
>>> i was trying to make Moose loadable into a 1.2 i did try to run the configuration of Moose and i got an error at the very beginning caused by the configuration of metacello. Am i missing something or it actually should work? I did expect to have problem but not with the configuration of metacello.
>>> 
>>> I'm using a 
>>> 
>>> Pharo image 12203 on a Squeak4.2.5beta1U VM
>>> 
>>> To reproduce the error just open the image and execute in a workspace:
>>> 
>>> Gofer new
>>> 	squeaksource: 'Moose';
>>> 	package: 'ConfigurationOfMoose';
>>> 	load.
>>> (Smalltalk at: #ConfigurationOfMoose) perform: #loadDefault
>>> 
>>> Attached the log.
>>> 
>>> Thanks,
>>> Fabrizio
>>> 
>>> _______________________________________________
>>> Pharo-project mailing list
>>> Pharo-project at lists.gforge.inria.fr
>>> http://lists.gforge.inria.fr/cgi-bin/mailman/listinfo/pharo-project
>>> 
>>> 
>>> 
>> 
>> --
>> www.tudorgirba.com
>> 
>> "One cannot do more than one can do."
>> 
>> 
>> 
> 
> 
> 
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pharo.org/pipermail/pharo-dev_lists.pharo.org/attachments/20101023/f1030c5d/attachment-0001.html>


More information about the Pharo-dev mailing list