[Pharo-project] something in 1.1 broke ImageSegment

Mariano Martinez Peck marianopeck at gmail.com
Sun Feb 7 17:11:02 EST 2010


Thank you very much Laurent.

2010/2/7 laurent laffont <laurent.laffont at gmail.com>

> Screenshot missing
>
> Laurent Laffont
>
>
> 2010/2/7 Mariano Martinez Peck <marianopeck at gmail.com>
>
>> Hi folks. I was just running ImageSegment tests in 11196 and it is broken:
>> 3 failing tests and 5 error. Most of them seems related to the same thing.
>>
>> I have a Syntax Error. Probaly it is due to some stuff integrated in the
>> latests updates to 1.1. Then problem seems when writing the segment to disk
>> and then when loading...
>>
>> I attach an screenshot. Does someone has an idea what can be the problem
>> or how to fix it ?
>>
>> To reproduce, just run the tests ImageSegmentTest, ImageSegmentTestExport
>> and ImageSegmentTestSwap
>>
>> Thanks!!!
>>
>> Mariano
>>
>> _______________________________________________
>> Pharo-project mailing list
>> Pharo-project at lists.gforge.inria.fr
>> http://lists.gforge.inria.fr/cgi-bin/mailman/listinfo/pharo-project
>>
>
>
> _______________________________________________
> Pharo-project mailing list
> Pharo-project at lists.gforge.inria.fr
> http://lists.gforge.inria.fr/cgi-bin/mailman/listinfo/pharo-project
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pharo.org/pipermail/pharo-dev_lists.pharo.org/attachments/20100207/e84520b0/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Picture 9.png
Type: image/png
Size: 100849 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.pharo.org/pipermail/pharo-dev_lists.pharo.org/attachments/20100207/e84520b0/attachment.png>


More information about the Pharo-dev mailing list